Η ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ JAMIE ΚΑΙ ΤΗΣ ANIKA.


 

George Koyrvas.

Ο Jamie κατάγεται από την μέση ανατολή και εγκαταστάθηκε στη Μεγάλη Βρετανία μαζί με την όμορφη σύζυγο του Anika. Η ζωή στη νέα χώρα γινόταν όλο και πιο δύσκολη για αυτόν αφού δεν τα πήγαινε καλά με τους συναδέλφους του στη δουλειά και ο κοινωνικός του κύκλος συρρικνωνότανε  διαρκώς, με αποτέλεσμα να νιώθει ολοένα και μεγαλύτερη απομόνωση. Θεωρούσε ότι για την όλη κατάσταση έφταιγε η βρετανική κουλτούρα και αισθανόταν ότι δεν μπορούσε να προσαρμοστεί σε αυτή. Έτσι αποφάσισε πως ήταν καιρός να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Η Anika μας εξήγησε ότι ο Jamie ήταν ακριβώς το ίδιο και στην πατρίδα του. Εκείνη δεν ήθελε να πάει πίσω στη Μέση Ανατολή και ήξερε καλά ότι  το πρόβλημα του συζύγου της δεν είχε σχέση ούτε με την χώρα ούτε με την κουλτούρα . Απλώς ο Jamie μετέθετε την ευθύνη για τα συναισθήματα του στην κουλτούρα και στην χώρα.  H Anika  ήξερε ότι το πραγματικό πρόβλημα ήταν ότι ο Jamie ήταν ντροπαλός.

Ευτυχώς , όλα άλλαξαν μόλις ο Jamie συνειδητοποίησε ότι είναι αρκετά ντροπαλός και πήρε την απόφαση να μάθει μερικές στρατηγικές για να αποκτά φίλους και να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Το…..πιάσατε το νόημα?????

George Koyrvas.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s