ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ ΧΙΟΥΜΟΡ Ο George Koyrvas ΡΩΤΑΕΙ : ΕΙΣΤΕ ΒΡΑΔΙΝΟΣ Η ΠΡΩΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ;


 

 

Ο πρωινός τύπος είναι φρέσκος και ευδιάθετος από τη στιγμή που ξυπνάει. Με πολλές ΄΄ φρεσκαδούρες΄΄ στο ….σύστημα του…. Έχει περίπου την ίδια ώρα έγερσης κάθε μέρα, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα και στις διακοπές. Τώρα πως το καταφέρνει αυτό….για εμένα παραμένει ένα μυστήριο….

Του αρέσει να επικοινωνεί αμέσως μόλις ξυπνήσει…Αμάν αδερφάκι μου…που την βρίσκεις την όρεξη πρωί-πρωί ; Και, φυσικά,  ένας τέτοιος τύπος δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα αν πρέπει να σηκωθεί από τις 5 το πρωί για να ταξιδέψει με τρένο η με αεροπλάνο.  Σιγά μην κολλούσε τώρα σε κάτι τέτοιο….!!!  

Ο Βραδινός τύπος τώρα, είναι λιγάκι…..διαφορετικός. Ω, ναι. Λιγάκι .  Όχι πολύ διαφορετικός. Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι δύσκολος σε οποιοδήποτε εγερτήριο,  ΄όταν …..καταφέρει και σηκώσει τον ποπό του από το κρεβάτι είναι κατσούφης,  βαρύς, [ όταν λέμε βαρύς, δεν εννοούμε το λαοφιλές ΄΄ είναι βαριά η……του τσολιά΄΄ ]   έχει δυσκολία να αφήσει το κρεβάτι, και εννοείτε ότι τα Σαββατοκύριακα και στις διακοπές  το εγερτήριο του είναι σαφώς πολύ αργότερα , περίπου 12 με 1 το μεσημέρι.   Φυσικά κανείς δεν τολμάει να του μιλήσει το πρωί, αν για κάποιον λόγο βρε παιδάκι μου σηκωθεί το πρωί, έτσι; 

Τέλος, η θεωρία του βραδινού τύπου, συνοψίζεται στο εξής : Καλύτερα να μην κοιμηθώ καθόλου αν πρόκειται να σηκωθώ τα χαράματα. !!!!!!

Νομίζω ότι γίνεται αντιληπτό, ότι  το …..σοφότερο από όλα είναι να μην είναι ούτε Πρωινός, ούτε Βραδινός τύπος.  Η λύση είναι να είναι  ΄΄ Ενδιάμεσος τύπος΄΄.  Ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες, ρυθμίζουμε το …..βιολογικό μας ρολογάκι.

Τικ –τακ ,  τικ – τακ,  τικ-τακ…… Τι τύπος είστε εσείς ;

George Koyrvas.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s